sirup.jpg

Sirup z černého rybízu

Otrhané bobulky rybízu propláchneme a necháme odkapat. Potom je rozmixujeme, přidáme vodu a kyselinu citrónovou. Dáme na den do chladu. Druhý den přecedíme přes husté síto, nejlépe ještě vyložené mulem. Na každých 1000 ml šťávy přisypeme 600 g cukru a začneme mírně...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Černý rybíz mě nechutná, tak tohle je výborný recept jak ho spotřebovat. Jako sirup bude určitě lepší.

    l
    lucik21

    Sirup z černého rybízu určitě vyzkouším

    g
    glady

    sirup z černého rybízu je výborný a zdravý

    j
    jankac

    Sirup z černého rybízu som niekedy robievala.

    s
    stana1

    Sirup z černého rybízu je zdravý.

    s
    soffie

    to musí být lahůdkový sirupek…..

    b
    Bobina1

    Sirup z černého rybízu je určitě dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist