sipkovy-caj-s-medem.jpg

Šípkový čaj s medem

Šípky rozdrtíme například kuchyňským válečkem, mlýnkem na kávu nebo v hmoždíři a přes noc je necháme luhovat ve studené vodě. Těsně před použitím nálev podle potřeby opatrně zahřejte těsně pod bod varu. Horký čaj přecedíme přes husté sítko a dochutíme medem.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    ŠÍPKOVÝ ČAJ S MEDEM je výborný. Nazbieram si šípky a v zime bude fajnota.

    l
    lucik21

    Šípkový čaj s medem je skvělý na nachlazení

    s
    stana1

    Šípkový čaj s medem v zimě pěkně zahřeje.

    b
    Bobina1

    Šípkový čaj s medem je vynikající.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist