Šípková omáčka s kančím masem a červeným vínem
Kančí maso prošpikujeme, nasolíme a orestujeme na pánvi s máslem nebo olejem. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a slaninu na kostičky. Vyškvaříme společně s výpekem z masa. Maso vyjmeme a na výpek přidáme zeleninu a koření. Vrátíme maso, podlijeme vínem a čajem, dáme pár lžic zavařeniny. Vše opatrně...
tak tenhle recept bych vyzkoušela, ani šípkovou omáčku neznám
nikdy jsem to nedělala, ráda bych ochutnala
Kančí máme dost často, manžel je nimrod a se šípkovou ne,má chybu.
šípková omáčka je známá, až budu mít kančí maso, určitě ji udělám
Kančí maso se šípkovou omáčkou je skvělá kombinace. Jen té čersvé zvěřiny na trhu moc není.
kančí se šípkovou omáčkou jsem nikdy nejedla, ale vypadá to skvěle
Kančí maso jsem snad ještě nejedla.