sipkova.jpg

Šípková omáčka s kančím masem a červeným vínem

Kančí maso prošpikujeme, nasolíme a orestujeme na pánvi s máslem nebo olejem. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a slaninu na kostičky. Vyškvaříme společně s výpekem z masa. Maso vyjmeme a na výpek přidáme zeleninu a koření. Vrátíme maso, podlijeme vínem a čajem, dáme pár lžic zavařeniny. Vše opatrně...

Diskuze

8 komentářů

    s
    sumka55

    tak tenhle recept bych vyzkoušela, ani šípkovou omáčku neznám

    m
    martinnatr

    nikdy jsem to nedělala, ráda bych ochutnala

    l
    ladouch

    Kančí máme dost často, manžel je nimrod a se šípkovou ne,má chybu.

    l
    lucik21

    šípková omáčka je známá, až budu mít kančí maso, určitě ji udělám

    v
    viki11

    Kančí maso se šípkovou omáčkou je skvělá kombinace. Jen té čersvé zvěřiny na trhu moc není.

    g
    glady

    kančí se šípkovou omáčkou jsem nikdy nejedla, ale vypadá to skvěle

    b
    Bobina1

    Kančí maso jsem snad ještě nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist