Silvestrovští utopenci

1. Uvařte si z vody, octa, celého pepře, nového koření, bobkového listu nálev, který pak nechte vychladnout a sceďte. 2. Cibule (počítáme na každé 3 špekáčky 1 cibuli)nakrájejte na kolečka. 3. Špekáčky oloupejte, podélně rozkrojte a ukládejte do sklenice: vrstva cibule, vrstva špekáčků,...

Diskuze

4 komentáře

    z
    Zuzana2403

    Normální utopenci, co je na nich silvestrovkého? Čekala jsem nějaké plnění špekáčků zelím, či hořčicí, přidáním feferonek nebo něčeho pikantnějšího.

    p
    puntik

    má manžel rád a nálev dělám stejný, ale tu cibuli dávám do těch rozkrojených špekáčků

    l
    Lucka258

    Utopence máme rádi,ale podle názvu bych si je na Silvestra nedala 🙂 to jsem vždy přejezená ještě z Vánoc 🙂

    m
    Marie1945

    Utopence miluju

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist