Silvestrovští utopenci
1. Uvařte si z vody, octa, celého pepře, nového koření, bobkového listu nálev, který pak nechte vychladnout a sceďte. 2. Cibule (počítáme na každé 3 špekáčky 1 cibuli)nakrájejte na kolečka. 3. Špekáčky oloupejte, podélně rozkrojte a ukládejte do sklenice: vrstva cibule, vrstva špekáčků,...
Normální utopenci, co je na nich silvestrovkého? Čekala jsem nějaké plnění špekáčků zelím, či hořčicí, přidáním feferonek nebo něčeho pikantnějšího.
má manžel rád a nálev dělám stejný, ale tu cibuli dávám do těch rozkrojených špekáčků
Utopence máme rádi,ale podle názvu bych si je na Silvestra nedala 🙂 to jsem vždy přejezená ještě z Vánoc 🙂
Utopence miluju