Silvestrovští utopenci

Suroviny

špekáčky
ocet
voda
černý pepř kuličky
kuličky nového koření
bobkový list
cibule

Postup přípravy:

1. Uvařte si z vody, octa, celého pepře, nového koření, bobkového listu nálev, který pak nechte vychladnout a sceďte.

2. Cibule (počítáme na každé 3 špekáčky 1 cibuli)nakrájejte na kolečka.

3. Špekáčky oloupejte, podélně rozkrojte a ukládejte do sklenice: vrstva cibule, vrstva špekáčků, opět vrstva cibule, vrstva špekáčků atd.

4. Pak vše zalijte vlažným (přecezeným) lákem, sklenici uzavřete a nechte uležet v chladu a silvestrovští utopenci pak budou připraveni k podávání.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.12.2010 9:35| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist