sekany-teleci-rizek-352x198.jpg

Sekaný telecí řízek s muškátem

Telecí plec opláchneme a na masovém strojku pomeleme s rohlíky namočenými v mléce. Namletou směs osolíme, opepříme, dochutíme mletým květem, nastrouhanou citrónovou kůrou, přidáme jedno vejce a promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme řízky vysoké asi 1 cm, které na spodní straně obalíme v prosáté hladké mouce. V...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Určitě to bude výborně chutnat, ale telecí plec použít v podstatě jako na karbanátky mi přijde škoda.

    n
    nova2

    Telecí maso je dost dobré na to, že by ho byla škoda pomlít. Ale je to aspoň změna a může to být výborné.

    j
    jankac

    SEKANÝ TELECÍ ŘÍZEK by som asi nerobila, tiež mi to pripadá škoda.

    l
    ladouch

    To bych si určitě pochutnala.

    b
    bobina1

    Není té telecí plece do sekané škoda?

    s
    stendy

    Sekaný telecí řízek s muškátem je jistě dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist