sekany-teleci-rizek.jpg

Sekaný telecí řízek s muškátem

Telecí plec opláchneme a na masovém strojku pomeleme s rohlíky namočenými v mléce. Namletou směs osolíme, opepříme, dochutíme mletým květem, nastrouhanou citrónovou kůrou, přidáme jedno vejce a promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme řízky vysoké asi 1 cm, které na spodní straně obalíme v prosáté hladké mouce. V...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Určitě to bude výborně chutnat, ale telecí plec použít v podstatě jako na karbanátky mi přijde škoda.

    nova2

    Telecí maso je dost dobré na to, že by ho byla škoda pomlít. Ale je to aspoň změna a může to být výborné.

    j
    jankac

    SEKANÝ TELECÍ ŘÍZEK by som asi nerobila, tiež mi to pripadá škoda.

    l
    ladouch

    To bych si určitě pochutnala.

    b
    bobina1

    Není té telecí plece do sekané škoda?

    s
    stendy

    Sekaný telecí řízek s muškátem je jistě dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist