Sekaná z ryb

Vykoštěné rybí maso umeleme ve strojku na maso. Vmícháme sůl, pepř, vejce, prolisovaný česnek, mléko a strouhanku. Z hmoty vytvarujeme 2 šišky a vložíme je do pekáče s tukem. Na povrchu omastíme. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 1/2 hodiny.

Diskuze

11 komentářů

    j
    jenetka

    Může to být dobré, ale nesmí se tam opravdu nacházet ani jedna kostička.

    j
    Jindriska8

    Je vynikající chuti,ale nesmí tam být žádná kostička,jinak mně to doma nechtějí.Přidávám tam ještě nastrouhaný sýr.

    j
    jitkaji

    Bezva recept uz jsem nedelala velmi dlouho. Dekuji za pripomenuti i inspiraci.

    j
    jijina

    může to být dobré, ale tak pro toho kdo má ryby od rybáře

    h
    Hoja

    v rodině mám rybáře,když se poštěstí určtě vyzkouším

    i
    inakub

    zkošela jsem něco podobného na dovolené,je to výborná chut ,doporučuji vyzkoušet.

    k
    Karunka

    Možná je škoda dělat z ryby sekanou, ale jednou vyzkoušet bude zajímavé

    a
    aknela11

    bylo mi líto udělat z ryby sekanou. RAdši vcelku

    x
    xxkouckaxx

    nevypadá to špatně

    l
    Lucka258

    určitě je to bašta

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist