Segedínský guláš

Vepřové maso (ramínko, bůček) opláchneme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk, osmahneme na něm cibuli a česnek, potom přidáme lžičku mleté papriky a kmínu, přilijeme lžíci vývaru a zamícháme. Vsypeme nakrájené a osolené maso a osmahneme jej,...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Segedínský guláš miluje náš tatínek a mohl by jej jíst pořád

    k
    krockovapavla

    Tak tohle je jedno z mých nejoblíbenějších jídel.

    b
    brontik

    dělávám je výborný chutná hodně a s knedlíkem báječně

    b
    Bobina1

    Segetínský guláš je v naší rodině oblíben.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist