Segedínský guláš se zakysanou smetanou
Vepřové maso (ramínko, bůček) opláchneme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk, osmahneme na něm cibuli a česnek, potom přidáme lžičku mleté papriky a kmínu, přilijeme lžíci vývaru a zamícháme. Vsypeme nakrájené a osolené maso a osmahneme jej,...
Segedínský guláš se zakysanou smetanou – takto připravený segetín jsem ještě nejedl.
Ale je jistě dobrý.
vaříme ho také na smetaně je to výborný jídlo
klasika, občas dělám, je výborný
Segedínský guláš mám tiež rada. aj príprava je nenáročná a rýchla.
Máme segedín rádi, je to fajn obměna v jídelníčku.
tak dneska ho tvořím..už se na něj těším
Dělám často a pochutnáme si na něm vždycky.
Já segedinský guláš miluji. Syn jej moc nemá rád, vadí mu ně něm to zelí.
jo segedínský guláš, to je skvělá klasika…jen ty kalorie
segedínský guláš mi nechutnal, když jsem chodila do školy, ale změnily se mi chutě
Segedínský guláš máme všichni rádi.