segedinsky-gulas.jpg

Segedínský guláš se zakysanou smetanou

Vepřové maso (ramínko, bůček) opláchneme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk, osmahneme na něm cibuli a česnek, potom přidáme lžičku mleté papriky a kmínu, přilijeme lžíci vývaru a zamícháme. Vsypeme nakrájené a osolené maso a osmahneme jej,...

Diskuze

12 komentářů

    s
    stendy

    Segedínský guláš se zakysanou smetanou – takto připravený segetín jsem ještě nejedl.

    s
    stendy

    Ale je jistě dobrý.

    b
    brontik

    vaříme ho také na smetaně je to výborný jídlo

    m
    martinnatr

    klasika, občas dělám, je výborný

    j
    jankac

    Segedínský guláš mám tiež rada. aj príprava je nenáročná a rýchla.

    e
    Elisa19

    Máme segedín rádi, je to fajn obměna v jídelníčku.

    m
    MAKYNECKA

    tak dneska ho tvořím..už se na něj těším

    l
    ladouch

    Dělám často a pochutnáme si na něm vždycky.

    v
    viki11

    Já segedinský guláš miluji. Syn jej moc nemá rád, vadí mu ně něm to zelí.

    g
    glady

    jo segedínský guláš, to je skvělá klasika…jen ty kalorie

    l
    lucik21

    segedínský guláš mi nechutnal, když jsem chodila do školy, ale změnily se mi chutě

    b
    Bobina1

    Segedínský guláš máme všichni rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist