912694_zdenek-pohlreich-halina-pawlowska.jpg

Šéf na grilu: „To bude fičák!“

Zábava

Prázdniny už jsou ve vzduchu, cítíte je? Většina základních i středních škol si rozdá vysvědčení už v průběhu úterka a středy, vysokoškoláci už prázdniny dokonce mají. A my dospěláci? My už odpočítáváme dny, kdy za sebou zavřeme dveře práce...

Diskuze

29 komentářů

    a
    amnoroc

    Šéf na grilu- občas se na ten pořad taky kouknu, ale tyhle recepty my nepřipadají moc skvělé

    d
    diesonne

    mám ráda, miluji jeho hlášky při kterých se rozvíří bránice a směju se ještě hodně dlouho. Díky za něj !!

    l
    Lokynka

    ty jeho dobroty vždycky vypadají tak super. Já to doma nikdy tak neudělám. Ale ráda se podívám

    a
    Angelikak

    Tenhle pořad je nejlepší. Je tam Zdeněk Pohlreich jako správný šefkuchař ukáže jak se věci na grilu správně připravují. Je to prostě nejlepší 🙂

    z
    zdenka890

    supr pořad skvělé recepty mam už vyskoušené to kuře na pivě a jěšte musím skusit pod cihlou

    z
    zdenkar

    Tento pořad se mi moc nelíbí. Spíš jsem sledovala pořad Ano,šéfe.

    h
    helenadon

    Programů o vaření je v televizi až moc, ale tento pán mě moc nesedí pro jeho nevhodné vyjadřování a někdy i urážení personálu.

    s
    synapse

    abych byla upřimná, nechápu úplně přesně, proč se z grilování stává takový fenomén (hlavně navíc, že je to zrovna v době, kdy na druhou stranu bují trend bio potravin a zdravé stravy, zdravého životního stylu – s ním tedy grilování opravdu nemá nic společného (stejně jako třeba grilování se na sluníčku, že!). Což je ale stejně bláhová otázka jako třeba proč Češi pijí tolik piva nebo proč typická česká kuchyně je tolik nezdravá a kalorická (omáčky, knedlíky, kachny, jitrnice, tlačenky…fuj) Já se tedy grilovanému vyhýbám jak můžu (nejenže mi nechutná chuťově, ale už vůbec ne „rozumově“). Ale proti Pohlreichovi nemám vůbec nic 🙂 je to muž na správném místě.

    w
    weronika9

    Grilovaný bůček! Nakrájet na plátky, naložit na 24hodin do jakéhokoli koření, opéct na lávovém kameni. Lahůdka!

    e
    evik56

    mořské potvůrky jsou cenově docela vysoko a tak snad jednou za čas se dají koupit,na grilu nevím,snad ano,když to doporučuje šéfkuchař

    a
    atabka

    mě nadchla právě ta foccacia, tento článek píše asi někdo pro body, o vaření toho moc neví, za pořady s panem P. jsem ráda, je to profík

    l
    Lydia001

    Tento pořad mám moc ráda. Líbí se mi, že je Zdeněk Pohlreich tak přímí a kolikrát taky přidá pár vtipů.

    d
    Daniela76

    Tak tohodle pána opravdu nemusím.Je to jen můj názor,ale myslím si,že se sebe dělá víc než je.

    l
    Lafik

    Vypadá to dobře, ale mořské plody nejím 🙂 …

    r
    renca64

    Zdeněk Pohlreich je mi dost sympatický, ale raději jsem měla jeho pořad Ano šéfe, tak doufám, že se na obrazovky vrátí.

    z
    Zuzana2403

    I když je nejím, v pořadu to vypadu opravdu lákavě. Kdyby mi to naservíroval sám šéf, možná bych i ochutnala. Je to šikula a je radost se na něj dívat.

    x
    xxkarelxx

    občas na to mrknu , ale vadí mi jeho projev a arogance

    k
    kralicek

    Můj oblíbený recept na gril je normální maso (kuřecí, vepřové) naložené den předem v marinádě. Takže klasika.

    p
    pegonela

    bych ochutnala. Ryby miluji a mořské potvory bych také chtěla zkusit.

    p
    ppk1

    tak toto me moc nezajima,spise to kdo to uvadi no kazdej mame jiny nazor

    x
    xxkouckaxx

    potvory z moře vytažené mně vůbec nelákají , stejně tak jako jako přemoudřelý pan Pohlreich !

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist