ryby.jpg

Šéf na grilu: Ryba nesmí být cítit rybinou!

Zábava

Ryba smrdí vždycky od hlavy, kladli mi na srdce a už mnohokrát ve svém životě jsem se přesvědčila o tom, že na tomto pořekadle je hodně pravdy. Ale ryby, které si přichystal do dalšího dílu Šéfa na grilu...

Diskuze

33 komentářů

    h
    helenadon

    ryba na grilu je opravdová pochoutka, pokud je dobře připravená

    D
    doublefantasy

    když se dobře upraví.. ale někdy ty smraďochy co dostanete v restauraci, to je děs, se pak lidem nedivím, že k nim mají odpor..

    e
    evik56

    Tady jeden dostane hlad,škoda,že se u nás moc ryby nejí.Spousta lidí jen kapra na vánoce a potom celý rok nic

    z
    zelinka1

    nemám rada ryby – hoc su zdravé

    a
    amnoroc

    přiznám se , že já mám ryby na stole asi jenom na vánoce 🙁

    j
    josef7777

    Ja osobne mam nejradeji pstruha na masle.

    j
    jijina

    z ryb mám nejraději pstruha pěkně na máslíčku, grilovat jsme ho ještě nezkoušeli

    s
    sonak

    já mám ráda ryby,kromě kapra ten je na mě moc smradlavej a není dobrej.Zaujal me ten tuňák,může být vynikající.

    l
    ladouch

    Patřím také mezi tu menšinu co nemá ryby ráda, ještě tak tuňáka z konzervy, ale ostatní moc ne.

    s
    sportinka1

    Zdenka mám moc rada a žožerem mu nie len každé slovo ale keby som mohla aj všetko čo anvarí :))

    c
    chezzie

    lososa, pstruha i kaprika cas od casu doma mame, tunaka bohuzel jen z konzervy 🙂 ale i tak jsou ryby vyborna vec

    b
    brontik

    nesmí být cítit rybinou to je správný ryby mám ráda a na všechny způsoby

    i
    Ilonkaa

    já osobně Zdeňkovi žeru všechno,kam se hrabe nějakej Ital nebo Babica…mám ráda jeho humor,jeho image,jeho osobnost…a to nesnáším holohlavé lidi,ale on je prostě něčím tak sympatický…a myslím si,že nejsem sama komu padl do oka.

    a
    amitka

    Pořad jsem sice sledovala, ale ryby moc nemusím 🙁

    Augustine

    Pekne diletantska prace.

    Nechapu proc je tento clanek psanej nekym kdo ryby nema rad a nerozumi jim.

    m
    megan2

    Já mám ryby moc ráda a na grilu jsou úplně nejlepší!

    a
    atabka

    dívala jsem se a hned bych brala ten kus tuňáka, chtělo by to víc pořadú s nejlepšími českými kuchaři

    p
    pradlanka

    Dívala jsem se na pořad a docela mě lákal losos.

    j
    Jokerka

    No když jsem si četla ten titulek, tak takovýhle normální článek jsem opravdu nečekala 😛

    d
    diplopeta

    tak jsem se zase něčemu přiučila. Mám ráda tenhle poŕad, vlastně všechny, kde je Zdeněk.

    i
    ivetinkav

    mňam tak rybku bych si dala, já chci domu tohoto kuchaře, ale jen na vaření

    k
    Kacenka122

    Zdeněk Polraich se mi víc líbil v Ano Šéfe! Tohle mě moc neoslovuje…

    s
    soffie

    už tedy nemusím samotnýho šéfa zdendu, je mi čím dál protivnější….

    g
    goldie

    Mám ráda lososa, tuňáka i pstruha, prakticky můžu jakoukoliv rybu. Co se týká přípravy, tak se řídím heslem snadno, rychle a chutně. 🙂

    j
    JajinkaJ

    Ryba na grilu je dobrá ale musí se umět ochutit a připravit. Takový pstruh je přímo delikatesa.

    x
    xxkouckaxx

    mně ryby na grilu nějak moc nenadchly – to raději špekáček !

    s
    Seboosis

    Ryby nepatri k mym oblibenym jidlum a tak mne neoslovi ani ryba od Pohlreicha 🙂

    o
    ostrowid

    Já tedy na ryby moc nejsem, ale ten pstruh by nebyl marný

    j
    jijina

    Já bych si také vybrala pstruha s bylinkami, ani by nemusel být grilovaný.

    l
    LaDona

    Já bych nejspíš zkusila toho pstruha s bylinkami, ostatní recepty se mi zdály příliš složité.

    1
    11789

    Šéf na grilu, je můj oblíbený pořad, je tam dost zajímavých rad, jak na grilování.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist