Šéf na grilu: Ryba nesmí být cítit rybinou!
Zábava
Ryba smrdí vždycky od hlavy, kladli mi na srdce a už mnohokrát ve svém životě jsem se přesvědčila o tom, že na tomto pořekadle je hodně pravdy. Ale ryby, které si přichystal do dalšího dílu Šéfa na grilu...
ryba na grilu je opravdová pochoutka, pokud je dobře připravená
když se dobře upraví.. ale někdy ty smraďochy co dostanete v restauraci, to je děs, se pak lidem nedivím, že k nim mají odpor..
Tady jeden dostane hlad,škoda,že se u nás moc ryby nejí.Spousta lidí jen kapra na vánoce a potom celý rok nic
nemám rada ryby – hoc su zdravé
přiznám se , že já mám ryby na stole asi jenom na vánoce 🙁
Ja osobne mam nejradeji pstruha na masle.
z ryb mám nejraději pstruha pěkně na máslíčku, grilovat jsme ho ještě nezkoušeli
já mám ráda ryby,kromě kapra ten je na mě moc smradlavej a není dobrej.Zaujal me ten tuňák,může být vynikající.
Patřím také mezi tu menšinu co nemá ryby ráda, ještě tak tuňáka z konzervy, ale ostatní moc ne.
Zdenka mám moc rada a žožerem mu nie len každé slovo ale keby som mohla aj všetko čo anvarí :))
lososa, pstruha i kaprika cas od casu doma mame, tunaka bohuzel jen z konzervy 🙂 ale i tak jsou ryby vyborna vec
nesmí být cítit rybinou to je správný ryby mám ráda a na všechny způsoby
já osobně Zdeňkovi žeru všechno,kam se hrabe nějakej Ital nebo Babica…mám ráda jeho humor,jeho image,jeho osobnost…a to nesnáším holohlavé lidi,ale on je prostě něčím tak sympatický…a myslím si,že nejsem sama komu padl do oka.
Pořad jsem sice sledovala, ale ryby moc nemusím 🙁
Pekne diletantska prace.
Nechapu proc je tento clanek psanej nekym kdo ryby nema rad a nerozumi jim.
Já mám ryby moc ráda a na grilu jsou úplně nejlepší!
dívala jsem se a hned bych brala ten kus tuňáka, chtělo by to víc pořadú s nejlepšími českými kuchaři
Dívala jsem se na pořad a docela mě lákal losos.
No když jsem si četla ten titulek, tak takovýhle normální článek jsem opravdu nečekala 😛
tak jsem se zase něčemu přiučila. Mám ráda tenhle poŕad, vlastně všechny, kde je Zdeněk.
mňam tak rybku bych si dala, já chci domu tohoto kuchaře, ale jen na vaření
Zdeněk Polraich se mi víc líbil v Ano Šéfe! Tohle mě moc neoslovuje…
už tedy nemusím samotnýho šéfa zdendu, je mi čím dál protivnější….
Mám ráda lososa, tuňáka i pstruha, prakticky můžu jakoukoliv rybu. Co se týká přípravy, tak se řídím heslem snadno, rychle a chutně. 🙂
Ryba na grilu je dobrá ale musí se umět ochutit a připravit. Takový pstruh je přímo delikatesa.
mně ryby na grilu nějak moc nenadchly – to raději špekáček !
Ryby nepatri k mym oblibenym jidlum a tak mne neoslovi ani ryba od Pohlreicha 🙂
Já tedy na ryby moc nejsem, ale ten pstruh by nebyl marný
Já bych si také vybrala pstruha s bylinkami, ani by nemusel být grilovaný.
Já bych nejspíš zkusila toho pstruha s bylinkami, ostatní recepty se mi zdály příliš složité.
Šéf na grilu, je můj oblíbený pořad, je tam dost zajímavých rad, jak na grilování.