Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon

Essence ULTÎME obsahuje vzácný ULTÎME-4-Complex: unikátní kombinaci výtažků z perel, panthenolu, zušlechtěného proteinu a keratinu. Citrus+ Oil Blond & Bright šampon s citrusovým extraktem a olejem poskytuje jemný zesvětlující efekt. Pro zářivé blond vlasy s oslňujícím leskem.

Vlastnosti:

  • jemný zesvětlující efekt
  • intenzivní blond
  • oslňující lesk.

Použití:

  • jemně vmasírujte do mokrých vlasů a nechte krátce působit. Pečlivě opláchněte. Používejte pravidelně.

Hodnocení redakce

11.4.2017 10:00 | autor: Redakce

Vyzkoušeno na blonďatých vlasech a opravdu funguje. Opravdu stahuje žluté a nažloutlé odstíny. Má příjemnou vůni, stačí ho velmi malé množství, takže dlouho vydrží. Dobře pění, dobře se vymývá. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 13.10.2019 11:21 | gustawka

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon velice kvalitní, vyhlazuje, hydratuje vlasy, vyživuje do hloubky, za sebe doporučuji

  • 2.8.2019 05:27 | mamka-jitka

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon - velice kvalitní šampón, který dokáže vlasy vybarvit do krásne blond barvy. Pekne aj voní, bohate pení a vlasy sú po nem lesklé a hedvábne jemné. Jsem velice spokojená.

  • 5.7.2019 06:30 | bobina1

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon jsem osobně nezkoušela, protože nemám vlasy blond. Má švagrová jej používá a je s ním moc spokojená. Pěkně pění, hezky voní a vlasy dobře umyje a má světlejší a lesklé.

  • 10.5.2019 15:00 | lidka2

    Tento šampon je výborný i na blond melíry, které vydrží déle bez žloutnutí, Určitě se jeho koupě vyplatí.

  • 11.3.2019 19:29 | petrac

    Příjemně voní a splní to, co slibuje.

  • 21.2.2019 11:39 | nova2

    Tento citrusový šampon nevyzkouším, protože mám tmavé vlasy. Dle kladných recenzí ho doporučím blonďaté kamarádce.

  • 23.8.2018 10:16 | patricia077

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon, tento šampon dobře znám, je celkem fajn, nyní mám spíše melíry než blond, tak moc nevyužiji.

  • 31.1.2018 16:59 | gustawka

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon velice příjemný,bohatě pění,vlasy se méně mastí,hydratuje,jsem s ním velice spokojen,za sebe doporučuji

  • 26.7.2017 17:45 | setury

    Šampon Essence je kvalitní. Šetrně čistí blond vlasy a dokonale pečuje o jejich krásný vzhled. Vlasy získají novou vitalitu, a dlouhodobou svěžest a snadno se upravují. Jsou zářivé, hladké a krásně voní.

  • 31.5.2017 11:32 | siraellen

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon velice příjemný šampon který oživuje barvu,vyživuje,hydratuje vlasy,jsem s ním velice spokojená,doporučuji

Více o tématu: testy kosmetiky

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist