Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon

Essence ULTÎME obsahuje vzácný ULTÎME-4-Complex: unikátní kombinaci výtažků z perel, panthenolu, zušlechtěného proteinu a keratinu. Citrus+ Oil Blond & Bright šampon s citrusovým extraktem a olejem poskytuje jemný zesvětlující efekt. Pro zářivé blond vlasy s oslňujícím leskem.

Vlastnosti:

  • jemný zesvětlující efekt
  • intenzivní blond
  • oslňující lesk.

Použití:

  • jemně vmasírujte do mokrých vlasů a nechte krátce působit. Pečlivě opláchněte. Používejte pravidelně.

Cena

159.00 Kč

Hodnocení redakce

11.4.2017 10:00 | autor: Redakce

Vyzkoušeno na blonďatých vlasech a opravdu funguje. Opravdu stahuje žluté a nažloutlé odstíny. Má příjemnou vůni, stačí ho velmi malé množství, takže dlouho vydrží. Dobře pění, dobře se vymývá. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 23.8.2018 10:16 | patricia077

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon, tento šampon dobře znám, je celkem fajn, nyní mám spíše melíry než blond, tak moc nevyužiji.

  • 31.1.2018 16:59 | gustawka

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon velice příjemný,bohatě pění,vlasy se méně mastí,hydratuje,jsem s ním velice spokojen,za sebe doporučuji

  • 26.7.2017 17:45 | setury

    Šampon Essence je kvalitní. Šetrně čistí blond vlasy a dokonale pečuje o jejich krásný vzhled. Vlasy získají novou vitalitu, a dlouhodobou svěžest a snadno se upravují. Jsou zářivé, hladké a krásně voní.

  • 31.5.2017 11:32 | siraellen

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon velice příjemný šampon který oživuje barvu,vyživuje,hydratuje vlasy,jsem s ním velice spokojená,doporučuji

  • 8.5.2017 10:35 | bobina1

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon jsem osobně nezkoušela, protože nemám vlasy blond. Má švagrová jej používá a je s ním moc spokojená. Pěkně pění, hezky voní a vlasy dobře umyje a má světlejší a lesklé.

  • 29.4.2017 10:04 | nova2

    Tento citrusový šampon nevyzkouším, protože mám tmavé vlasy. Dle kladných recenzí ho doporučím blonďaté kamarádce.

  • 23.4.2017 22:56 | jankac

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon som ešte nepoužívala, nejako som ho prehliadla v drogérií. Podľa popisu je to šampón akoby vyrobený na moje vlasy. Určite si ho kúpim.

  • 23.4.2017 13:11 | sumka55

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon -koupila si ho má blonďatá snacha a moc si ho chválí zesvětluje a vlasy mají stejný odstín vlasy jsou krásně lesklé a příjemně voní

  • 19.4.2017 16:10 | bobani

    výborný výrobek pro moje blond vlasy . krásně voní , vlasy vypadají zregenerované a lesklé . důležité je , že stáhnou nepříjemně žlutou barvu . jediné mínus je to , že se musí oplachovat .

  • 14.4.2017 12:21 | bobina1

    Já osobně jsem Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon nezkoušela. Moje neteř si jej moc chválí. Její vlasy získají pěkný lesk a pěkně se rozzáří. dobře umyje i hezky vlasy provoní.

Více o tématu: testy kosmetiky

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist