Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon

Essence ULTÎME obsahuje vzácný ULTÎME-4-Complex: unikátní kombinaci výtažků z perel, panthenolu, zušlechtěného proteinu a keratinu. Citrus+ Oil Blond & Bright šampon s citrusovým extraktem a olejem poskytuje jemný zesvětlující efekt. Pro zářivé blond vlasy s oslňujícím leskem.

Vlastnosti:

  • jemný zesvětlující efekt
  • intenzivní blond
  • oslňující lesk.

Použití:

  • jemně vmasírujte do mokrých vlasů a nechte krátce působit. Pečlivě opláchněte. Používejte pravidelně.

Cena

159.00 Kč

Hodnocení redakce

11.4.2017 10:00 | autor: Redakce

Vyzkoušeno na blonďatých vlasech a opravdu funguje. Opravdu stahuje žluté a nažloutlé odstíny. Má příjemnou vůni, stačí ho velmi malé množství, takže dlouho vydrží. Dobře pění, dobře se vymývá. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 31.1.2018 16:59 | gustawka

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon velice příjemný,bohatě pění,vlasy se méně mastí,hydratuje,jsem s ním velice spokojen,za sebe doporučuji

  • 26.7.2017 17:45 | setury

    Šampon Essence je kvalitní. Šetrně čistí blond vlasy a dokonale pečuje o jejich krásný vzhled. Vlasy získají novou vitalitu, a dlouhodobou svěžest a snadno se upravují. Jsou zářivé, hladké a krásně voní.

  • 31.5.2017 11:32 | siraellen

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon velice příjemný šampon který oživuje barvu,vyživuje,hydratuje vlasy,jsem s ním velice spokojená,doporučuji

  • 8.5.2017 10:35 | bobina1

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon jsem osobně nezkoušela, protože nemám vlasy blond. Má švagrová jej používá a je s ním moc spokojená. Pěkně pění, hezky voní a vlasy dobře umyje a má světlejší a lesklé.

  • 29.4.2017 10:04 | nova2

    Tento citrusový šampon nevyzkouším, protože mám tmavé vlasy. Dle kladných recenzí ho doporučím blonďaté kamarádce.

  • 23.4.2017 22:56 | jankac

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon som ešte nepoužívala, nejako som ho prehliadla v drogérií. Podľa popisu je to šampón akoby vyrobený na moje vlasy. Určite si ho kúpim.

  • 23.4.2017 13:11 | sumka55

    Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon -koupila si ho má blonďatá snacha a moc si ho chválí zesvětluje a vlasy mají stejný odstín vlasy jsou krásně lesklé a příjemně voní

  • 19.4.2017 16:10 | bobani

    výborný výrobek pro moje blond vlasy . krásně voní , vlasy vypadají zregenerované a lesklé . důležité je , že stáhnou nepříjemně žlutou barvu . jediné mínus je to , že se musí oplachovat .

  • 14.4.2017 12:21 | bobina1

    Já osobně jsem Schwarzkopf Essence Ultîme Citrus Oil Blond & Bright Šampon nezkoušela. Moje neteř si jej moc chválí. Její vlasy získají pěkný lesk a pěkně se rozzáří. dobře umyje i hezky vlasy provoní.

  • 11.4.2017 14:58 | lidka2

    Koupila jsem si tento šampon a také masku stejné řady. Se šampony Schwarzkopf mám dobré zkušenosti a za tuto cenu jsem očekávala trochu jinou kvalitu. Šampon mi nepřijde o nic lepší než levnější šampony této značky. Pěkně voní, dobře vlasy myje, vlasy jsou po něm možná trošku lesklejší. Ale tu cenu nějak nechápu.

Více o tématu: testy kosmetiky

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist