Šátečky z listového těsta plněné masem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso den předem naložíme do marinády z oleje a koření. Druhý den ho nakrájíme na malé kousky. Kousky masa orestujeme na oleji. Vyjmeme z pánve a necháme zchladnout. Listové těsto rozválíme na dvoumilimetrový plát a rádýlkem ho...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.

    Mariya

    Deux choses sont inte9ressantes au sujet des letinlles au Japon :1/ Elles sont beaucoup moins chers2/ Nos letinlles jettables d’une dure9e de 1 mois, sont conside9re9s le0 bas comme des letinlles de 2 semaines.A cause de l’humidite9 ???

    x
    xxkouckaxx

    Šátečky z listového těsta plněné masem – tak to bych si dala

    a
    aknela11

    z listového těsta – velmi mi chutnají a mé rodině také – doporučuji

    l
    ladouch

    Všechno co je z listového těsta nám chutná, dělám nasladko i naslano.

    l
    lucik21

    jedla jsem podobné a byly moc dobré

    k
    krockovapavla

    Tohle už jsem dělala mnohokrát a na miliony způsobů je mňamka.

    x
    xxkouckaxx

    Šátečky z listového těsta plněné masem – to vypadá na zajímavou chuťku !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist