Salát ze špenátu s vejcem

Suroviny

špenátu

500 g

vejce

2 ks

oleje

3 PL

octa

1 PL

pepř, sůl

Postup přípravy:

Přebraný a opraný špenát povaříme ve slané vodě. Poté jej scedíme a nahrubo posekáme. Dáme do mísy a zalijeme zálivkou z octa, oleje, pepře a soli. Salát obložíme natvrdo vařenými vejci nakrájenými na kolečka nebo na čtvrtky.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist