Salát s ovocem a medem
Do 300 ml vody přidáme skořici, hřebíček i kůru a svaříme ji na 23 objemu. V druhém kastrůlku rozpustíme cukr a necháme ho lehce zezlátnout. Pak ho zalijeme scezeným kořeněným nálevem a karamel rozvaříme. Když začne mít sirupovitou konzistenci, odstavíme ho, vmícháme do něj...
Salát z exotického ovoce – už se na něj dlouho chystám !
tento receptík može byt lahodný, mala by som ho najbližšie aj ja skúsit, určite nebudem sklamaná 🙂
mňam, tak tohle je určitě dobrůtka, hned bych si dala:-)
vyzkouším si ho ,ma spoustu zajímavých chutí.muže dobře vypadat v širokém poharu, při podávání návštěvě.
tak na tohle jsem hned dostala chuť jen nebýt líná si to udělat
Delavam z manga, tento neznam,ale rada nekdy zkusim.
Vyzkouším,velmi zajímavý recept.
tak tenhle salát je opravdu moc dobrý 😉
zní to dobře
recept zní zajímavě, určitě ráda ho vyzkouším. Segra bude mít teď narozeniny, tak to zkusím udělat. Uz se těším.
zkusím
mám ráda experimenty a tenhle tak vypadá….vyzkouším
jako sladký dezert by to nemuselo být špatné
jsem, ale bylo to na mě moc těžké do žaludku – jinak dobrota