Salámová pomazánka s hořčicí

Salám, okurky a cibuli nameleme na masovém mlýnku. Kečup, hořčici, olej a sojovou omáčku dáme do hrnce a povaříme. Pak směs vlijeme do namletých surovin, přidáme tatarku a salámovou pomazánku důkladně promícháme. Hotovou pomazánku necháme před podáváním dobře vychladit.

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Salámová pomazánka je to stará dobrá klasika.

    x
    xxkouckaxx

    Salámová pomazánka – ten nálev jsem ještě nezkoušela !

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    g
    gromi

    Delám podobnou,ale kečup, olej a horčici nevarím.
    Má to nejaký zvláštni duvod proč se musí povarit?
    že bych to taky tak skusila, i když vetšinou tam olej nedávam.

    x
    xxkouckaxx

    dobrá pomazánka se vždycky hodí – musím ji vyzkoušet !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist