Šalamounova buchta s kakaem

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Vše smicháme a odlejeme si jednu sklenici směsi stranou. Do zbytku přidáme 2 sklenice pol. mouky, 3 vejce, 1 kypřící prášek a upečeme… Upečená buchta se ještě horka poleje odebranou směsi, rychle se rozetře po povrchu buchty...

Diskuze

7 komentářů

    l
    ladouch

    Doporučuji vyzkoušet, už jí dělám hodně let a pořád chutná.

    s
    soffie

    jí vyzkoušejte, je vláčná a velmi dobrá, peču jí už pár let a do toho odebraného ve sklenici přidám trochu rumu, sypat se může i mletýma ořechama…..

    Viky17

    Šalamounova buchta – jednoduché, rychlé a zřejmě velmi dobré, také určitě vyzkouším :-)))))))))

    x
    xxkouckaxx

    tohle vypadá zajímavě , všechny ingredience mám běžně doma , takže bych to mohla vyzkoušet !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist