safranova-ryze-na-vine-352x198.jpg

Šafránová rýže na víně

Připravte si drůbeží nebo zeleninový vývar (může být i z kostky). Do třetiny horkého vývaru nasypte šafrán a nechte jej rozpustit. V kastrolu nechte na másle zesklovatět drobně nakrájenou cibuli, přidejte rýži, krátce opékejte a míchejte. Pak ji zalijte vínem a vařte, až se víno...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Šafránová rýže na víně dobrá pro vegetariá.ny

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist