Rýžová polévka z pangasia
Do vařící vody vhodíme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a cibuli. Vaříme asi 20 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájenou rybu pangasius, osolíme, přidáme vegetu a asi 2 větvičky tymiánu. Tymián necháme jen asi tak 5 minut ve vývaru vyvařit a pak...
Polévka z pangasia – no nevím , tohle si asi nechám ujít !
Moc ryby nejím a tato polévka není moc dobrá.
já dělám rybí polévku pouze na Vánoce z kapra
rybí polévka je asi ta jediná , o kterou u nás nikdo nestojí
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Polévka z pangasia – po přečtení článku o této rybě mne přešla veškerá chuť. Možná to zkusit z jiné ryby.
Polévku z pangasia jsem jeste nevaril, vyzkousim.