Rýžová polévka z pangasia

Do vařící vody vhodíme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a cibuli. Vaříme asi 20 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájenou rybu pangasius, osolíme, přidáme vegetu a asi 2 větvičky tymiánu. Tymián necháme jen asi tak 5 minut ve vývaru vyvařit a pak...

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Polévka z pangasia – no nevím , tohle si asi nechám ujít !

    k
    krockovapavla

    Moc ryby nejím a tato polévka není moc dobrá.

    h
    helenadon

    já dělám rybí polévku pouze na Vánoce z kapra

    x
    xxkouckaxx

    rybí polévka je asi ta jediná , o kterou u nás nikdo nestojí

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    z
    Zuzana2403

    Polévka z pangasia – po přečtení článku o této rybě mne přešla veškerá chuť. Možná to zkusit z jiné ryby.

    j
    josef7777

    Polévku z pangasia jsem jeste nevaril, vyzkousim.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist