Rýžová polévka z pangasia

Suroviny

vody
3 l
filé z pangasia
1 ks
rýže
1/2 balíčku
masox (stačí i polovina)
mrkve
2 ks
petržele
2 ks
jarní cibulky
3 ks
cibule
1 ks
soli
1 špetka
šafránu
1 špetka
bylinek
1 hrst
vegety
1 PL
petrželka, tymián, bazalka

Postup přípravy:

Do vařící vody vhodíme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a cibuli. Vaříme asi 20 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájenou rybu pangasius, osolíme, přidáme vegetu a asi 2 větvičky tymiánu. Tymián necháme jen asi tak 5 minut ve vývaru vyvařit a pak ho vyndáme. 

Po chvíli přidáme 0.5 balení sáčkové rýže a ke konci vaření přidáme nakrájenou jarní cibulku, pár nasekaných lístků bazalky a petrželky a špetičku šafránu.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist