Rýžová polévka z pangasia

Suroviny

vody
3 l
filé z pangasia
1 ks
rýže
1/2 balíčku
masox (stačí i polovina)
mrkve
2 ks
petržele
2 ks
jarní cibulky
3 ks
cibule
1 ks
soli
1 špetka
šafránu
1 špetka
bylinek
1 hrst
vegety
1 PL
petrželka, tymián, bazalka

Postup přípravy:

Do vařící vody vhodíme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a cibuli. Vaříme asi 20 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájenou rybu pangasius, osolíme, přidáme vegetu a asi 2 větvičky tymiánu. Tymián necháme jen asi tak 5 minut ve vývaru vyvařit a pak ho vyndáme. 

Po chvíli přidáme 0.5 balení sáčkové rýže a ke konci vaření přidáme nakrájenou jarní cibulku, pár nasekaných lístků bazalky a petrželky a špetičku šafránu.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist