zeli-352x198.jpg

Rychlokvašené zelí

Zelí omyjeme a nakrouháme. Na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, syrovou bramboru vcelku a navrch napěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí posypeme solí, pepřem, kmínem a na vrch přidáme bobkový list. Nakonec zelí přelijeme převařenou vlažnou vodou a zakryjeme. Necháme kvasit 2 –...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Rychlokvašené zelí nerobievame, sme za klasiku.

    z
    Zuzana2403

    Zdá se to, že je to jednoduché, vidím výsledek.

    g
    glady

    hmm..tento recept neznám…možná by stál za vyzkoušení….

    v
    viki11

    Rychlokvašené zelí je dobré a zdravé. Podobné zelí připravovala moje babička, ale bohužel již nežije.

    l
    lucik21

    Rychlokvašené zelí vyzkouším, vypadá dobře

    b
    Bobina1

    Rychlokvašené zelí – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist