zeli.jpg

Rychlokvašené zelí

Zelí omyjeme a nakrouháme. Na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, syrovou bramboru vcelku a navrch napěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí posypeme solí, pepřem, kmínem a na vrch přidáme bobkový list. Nakonec zelí přelijeme převařenou vlažnou vodou a zakryjeme. Necháme kvasit 2 –...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Rychlokvašené zelí nerobievame, sme za klasiku.

    z
    Zuzana2403

    Zdá se to, že je to jednoduché, vidím výsledek.

    g
    glady

    hmm..tento recept neznám…možná by stál za vyzkoušení….

    v
    viki11

    Rychlokvašené zelí je dobré a zdravé. Podobné zelí připravovala moje babička, ale bohužel již nežije.

    l
    lucik21

    Rychlokvašené zelí vyzkouším, vypadá dobře

    b
    Bobina1

    Rychlokvašené zelí – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist