Rychlé kuřecí karbanátky s petrželkou a celerem
Vařené maso zbavíme kůže a vykostíme ho. Čisté maso pokrájíme na drobné kousky a vložíme do mísy. Cibuli, celer a papriky nakrájíme na drobné kousky přimícháme k masu. Přidáme vejce, trochu strouhanky, ochutíme solí a pepřem. Masovou směs prohněteme a tvoříme malé placičky, které naskládáme...
Rychlé kuřecí karbanátky s petrželkou a celerem – nerobievam.
Rychlé kuřecí karbanátky – mně by se víc líbilo to pečené maso !
mňam karabanátky z kuřete, určitě vyzkouším
Velmi dobré nezvyklé karbanátky, mňam.
vypadá to zajímavě , ale není kuřátka na karbanátky škoda ?
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Super recept za zužitkování kuřecího masa z kupovaných drůbků na polévku.
výborný recept -líbí se mi ten celer a pečení místo klasického smažení !