rychla-svickova.jpg

Rychlá svíčková

Špek nakrájíme a vyškvaříme, přidáme nasekanou cibuli a nakrájenou zeleninu a rychle osmahneme. Přidáme lžičku cukru, koření, podlijeme a dusíme do měkka. Osolíme a můžeme přidat jednu kostku hovězího bujónu. Vyndáme koření, rozmixujeme a přidáme smetanu. Dle potřeby zahustíme. Podáváme s houskovým nebo lázeňským knedlíkem a vařeným...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Recept na rýchlu sviečkovú ma neoslovil.

    Aja

    Me take ne. To je jako nejaky rychly obed v pripade kdyz se vari v kotliku nad ohnem. To pak muze chutnat. a z korenove zeleniny mi tam chybi petrzel… Muze chutnat ale svickova se vari proste jinak

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist