Rybí ražniči se slaninou

rybi-raznici-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

losos bez kostí a kůže
250 g
tuňák
250 g
citrónová šťáva
1 PL
černý pepř
10 kuliček
sezamové semínko
1 ČL
bobkový list
1 ks
nové koření
3 zrnka
olivový olej
40 g
citrón
1 ks
slanina
50 g
mořská sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Rybí maso nakrájejte na kostky. V hmoždíři rozdrťte pepř, zrnka nového koření a bobkový list. Směs koření nasypte na maso, přidejte sezamová semínka, zalijte olejem a citrónovou šťávou, lehce osolte, promíchejte a nechte půl hodiny rozležet. Maso napíchejte střídavě s kousky citronu a na kousky nakrájenou slaninou na grilovací jehly. Opečte je zvolna ze všech stran na grilu. Podávejte s dušenou či grilovanou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist