Rybí guláš s česnekem a celerem

1. Rybu zbavíme kůže a důkladně vykostíme. 2. Na oleji osmažíme na kostičky pokrájenou cibuli, poté přidáme nahrubo nastrouhaný celer a petržel, na kostičky pokrájenou mrkev, promícháme a zaprášíme mletou paprikou. 3. Směs zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut. 4. Po této době...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jenetka

    Změnila bych dvě věci, jinak dobrý.

    x
    xxkouckaxx

    recept vypadá naprosto skvěle , mohla bych jej zkusit

    m
    motokros

    Toto musim vyskusat. Ryby mam velmi rad.

    l
    ladouch

    Nedovedu si představit jak z guláše lovíme kosti, protože kapra právě kvůli množství kostí moc nemusím.

    n
    nenulda

    rybí guláš? tak to sliším teda poprvé to by me ani nenapadlo neco takoveho uvarit

    b
    brontik

    taky to může být dobrý ale kapr má moc kostí nevím jak bych ty kosti vydělávala

    m
    maruskaji

    Ja jsem zatim delala jen klasicky tak zkusim, snad se povede.

    1
    11789

    Rybí guláš,určitě vyzkouším,co nejdříve.:-)

    v
    Verka

    slyším tenhle recept poprvé 🙂

    p
    puntik

    to zajímavě a dobře, ryby já můžu

    h
    Hoja

    zajímavé,určitě zkusím

    j
    jitkaji

    Tak ten jeste neznam. Zajimave. Kapra mame jinak v rodine moc radi.

    j
    Jajda2

    zase něco nového,co jsem ještě nejedla.Určitě vyzkouším.Děkuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist