Rybí guláš s česnekem a celerem
1. Rybu zbavíme kůže a důkladně vykostíme. 2. Na oleji osmažíme na kostičky pokrájenou cibuli, poté přidáme nahrubo nastrouhaný celer a petržel, na kostičky pokrájenou mrkev, promícháme a zaprášíme mletou paprikou. 3. Směs zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut. 4. Po této době...
Změnila bych dvě věci, jinak dobrý.
recept vypadá naprosto skvěle , mohla bych jej zkusit
Toto musim vyskusat. Ryby mam velmi rad.
Nedovedu si představit jak z guláše lovíme kosti, protože kapra právě kvůli množství kostí moc nemusím.
rybí guláš? tak to sliším teda poprvé to by me ani nenapadlo neco takoveho uvarit
taky to může být dobrý ale kapr má moc kostí nevím jak bych ty kosti vydělávala
Ja jsem zatim delala jen klasicky tak zkusim, snad se povede.
Rybí guláš,určitě vyzkouším,co nejdříve.:-)
slyším tenhle recept poprvé 🙂
to zajímavě a dobře, ryby já můžu
zajímavé,určitě zkusím
Tak ten jeste neznam. Zajimave. Kapra mame jinak v rodine moc radi.
zase něco nového,co jsem ještě nejedla.Určitě vyzkouším.Děkuji.