rybi-fas-352x198.jpg

Rybí fáš v listovém těstě

Polovinu filé vložíme do nožového mixeru, osolíme, opepříme a krátce rozmixujeme. Přilijeme smetanu, přidáme vejce a opět krátce rozmixujeme. Přidáme zbylé filé a čerstvého nebo rozmrazeného lososa (obojí nakrájené na kostky) a škrobovou moučku, promícháme a rybí fáš dochutíme citrónovou kůrou, solí a pepřem. Listové...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist