Rybářova sekaná z ryb s česnekem

1. Vykuchanou rybu zbavíme kůže, rozporcujeme a dáme vařit do osolené vody, přidáme trochu koření ponravka a vaříme cca půl hodiny. 2. Vychladlé porce ryby vykostíme. 3. Oloupeme paličku česneku, cibuli a spolu s rohlíky namáčenými v mléce a suchými rohlíky spolu s vykostěnou rybou umeleme...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept vypadá moc dobře , měla bych to vyzkoušet

    v
    Verka

    zajímavé s rybkou..můžu vyzkoušet někdy

    p
    puntik

    vypadá lákavě, škoda že nemám ty ryby – kupované filé by se na to moc nehodilo

    p
    puntik

    vypadá lákavě, škoda že nemám ty ryby – kupované filé by se na to moc nehodilo

    c
    chiappa

    přidávám i kapku citronu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist