ryba-pecena-s-rajcaty-352x198.jpg

Ryba pečená s rajčetem a česnekem

Porce ryb potřete citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Rajčata spařte a oloupejte. Na třech lžících oleje zpěňte drobně nakrájenou cibuli, pak vmíchejte na kostky nakrájená rajčata i se šťávou, poduste do částečného zahoustnutí, vmíchejte cukr, jemně nasekanou bazalku, podle chuti osolte a opepřete....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist