ryba-na-spejli-352x198.jpg

Ryba na špejli s pálivou omáčkou

Kůru omytého a osušeného citronu nastrouháme na tenké nudličky. Rybu rozdělíme na dva filety. Otřeme je vlhkým ubrouskem. V misce smícháme lístky koriandru spolu s 1/2 lžící oleje, solí a polovinou citronové šťávy vymačkanou z půlky citronu. Filety stočíme a sepneme párátky. Do hrnce nalijeme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist