Růž na tvář a do očí letní zář… Jak na to

Babičky měly pro růž název „zdravíčko“. A zdravě budete působiti, když budete konati ve svém životě vše střídmě. Právě tak i růží by mělo být na vašich tvářích tak akorát .-)

Při výběru růže se řiďte většinou barvou vaší rtěnky. Není sice nutné, aby měla růž a rtěnka naprosto totožný odstín, ale měly by být z jedné skupiny barev – studené či teplé.

Podle barevné typologie pro teplé typy JARO + PODZIM, vybírejte teplé barvy ze žlutooranžové škály. Losos, korál, skořice či cihla, působí na pleti měkce a jemně.

V našich zeměpisných podmínkách jsou lidé většinou studených typů, např. letních z více jak 75%). Sluší jim namodralé odstíny jako pink, fialová, růžová, fuchsie, by měly být používány na studených typech LÉTO + ZIMA.

Syté růže s hnědým nebo příliš sytým pigmentem jsou použitelné na velmi dobře opálené typy pokožek, zejména pak na černochy.

Jak na to

1. Po nanesení make-upu nezapomínejte svou pleť chránit pudrem. Pudr růž na něj daleko lépe chytá.
2. Růže nanášíme k tomu tvarovanými šikmými štětci! Nikdy ne prsty! Můžete poškodit make-up.
3. Svůj k svému nebo-li používejte tak barevně silnou růž jako je barva vaší pokožky (světlá = sv. růž; tmavá = tmavší růž).

4. Pokud chcete dosáhnout tzv. sametového efektu přepudrujte růže ještě jednou práškovým pudrem.
5. Nepoužívejte na rty a růž či snad ještě oční stíny tzv. 3v1 nebo 2v1 – multifunkční líčidla, která jsou nabízena v rámci usnadnění práce žen, bohužel opak bývá někdy pravdou. Na očních víčkách, ploše tváře a rtech je jednak úplně jiná pokožka, ale hlavně je tam jiná teplota pokožky. A tato teplota může způsobit rozpad barevných a pěstících substancí. Čili práce navíc s další úpravou a nikoliv časová úleva.

A nakonec
Úsměv samozřejmě, pro hezký den .-)

vizazista.cz
(foto: internet)

24.7.2006 12:00| autor: Michal Zachar

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist