Rožmberský perník – závin s povidly a medem

Náplň: povidla, rozinky, různé druhy ořechů, fíky, datle apod. Cukr, tuk, vejce, med a vanilku smícháme a dokonale rozetřeme ručně nebo ve šlehači. Na vále smícháme mouku se sodou, přidáme perníkové koření a umíchané suroviny. Zpracujeme v těsto, které je pružné a nelepí se...

Diskuze

9 komentářů

    l
    lidka2

    Já peču obyčejný perník na plech, ale tenhle závin bude sice pracnější, zato určitě výborný i jako změna.

    x
    xxkouckaxx

    Rožmberský perník v podobě závinu musí krásně vonět po hřebíčku !

    x
    xxkouckaxx

    Rožmberský perník – závin z perníkového těsta jsem ještě nejedla !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě ! pro dietáře je skvělá te zdravá varianta !

    k
    krockovapavla

    Tento recept na perník je opravdu výborný.

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá na hodně zajímavou pochoutku – hodí se i pro dietáře

    a
    aknela11

    receptík. Určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist