rostena-omacka.jpg

Roštěná omáčka s rajčatovým protlakem

Očištěné maso nakrájíme na plátky a řádně naklepeme. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zprudka osmahneme na zpěněném sádle s opečenou cibulí. Když maso zaprášíme moukou už nyní, nebudeme muset omáčku už tolik zahušťovat. Podlijeme vývarem nebo vroucí vodou (vývar je lepší, dodá...

Diskuze

8 komentářů

    a
    aknela11

    nám chutná celé rodině, ale vzhledem k ceně hovězího masa jsme jí dlouho neměli..

    s
    Stendy

    Roštěnka je moc dobrá. Mám ji rád.

    m
    martinnatr

    to bude skvělé, ale dražší, super

    j
    jankac

    Roštěná omáčka je stará známa klasika, ktorú už málo varíme, pre vysokú cenu mäsa.

    l
    ladouch

    Roštěnka s rýži je skvělá, jen kdyby to maso nebylo tak drahé,.

    l
    lidka2

    Podobné jídlo jsem vařila včera. To o té barvě masa jsem nevěděla.

    l
    lucik21

    roštěná omáčka je moc dobrá, také jsme ji dlouho neměli

    b
    Bobina1

    Roštěnku mám ráda. Měla bych ji udělat už jsme ji dloho neměli.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist