Roštěná omáčka s rajčatovým protlakem
Očištěné maso nakrájíme na plátky a řádně naklepeme. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zprudka osmahneme na zpěněném sádle s opečenou cibulí. Když maso zaprášíme moukou už nyní, nebudeme muset omáčku už tolik zahušťovat. Podlijeme vývarem nebo vroucí vodou (vývar je lepší, dodá...
nám chutná celé rodině, ale vzhledem k ceně hovězího masa jsme jí dlouho neměli..
Roštěnka je moc dobrá. Mám ji rád.
to bude skvělé, ale dražší, super
Roštěná omáčka je stará známa klasika, ktorú už málo varíme, pre vysokú cenu mäsa.
Roštěnka s rýži je skvělá, jen kdyby to maso nebylo tak drahé,.
Podobné jídlo jsem vařila včera. To o té barvě masa jsem nevěděla.
roštěná omáčka je moc dobrá, také jsme ji dlouho neměli
Roštěnku mám ráda. Měla bych ji udělat už jsme ji dloho neměli.