rolovane-buckove-filety-352x198.jpg

Rolované bůčkové filety se špenátem

Bůček zbavíme kůže a podélně rozřežeme tak, že z tukových vrstev vykrájíme masové plátky. Všechno syrové sádlo nakrájíme na pokud možno stejně velké kostičky. Maso rozdělíme na 8 plátků nebo obdélníků, každý kousek naklepeme, osolíme a na střed položíme na proužky nakrájenou...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Rolované bůčkové filety se špenátem – recept vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist