Rizoto

Suroviny

pohanka
1 hrnek
červená čočka
1/2 hrnku
kuřecí stehno
2 ks
máslo
1 PL
petžel
2 ks
mrkev
2 ks
česnek
2 stroužky
sůl, pepř
1 špetka
sójová omáčka
1 PL

Postup přípravy:

Pohanku i červenou čočku propláchneme pod tekoucí vodou. Pohanku pak dáme vařit spolu s 1,5 hrnkem studené vody. Od chvíle varu ji vaříme 3 minuty a 20 minut pak necháme dojít pod pokličkou. Zvlášt přidáme také k čočce 1,5 hrnku studené vody a společně vaříme 2 minuty. Ihned slijeme. Červenou čočku není potřeba dopředu namáčet.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kuřecí stehna vaříme ve vodě asi 30 minut. Odstraníme kůži i kosti a libové maso přidáme do směsi pohanky s čočkou. Na másle osmažíme nastrouhanou petržel s mrkví a přidáme prolisoaný česnek. Ochutíme solí, pepřem, sójovou omáčkou a přidáme k ostatnímu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.11.2012 12:45| autor: ryckyi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist