Rizoto

Suroviny

pohanka

1 hrnek

červená čočka

1/2 hrnku

kuřecí stehno

2 ks

máslo

1 PL

petžel

2 ks

mrkev

2 ks

česnek

2 stroužky

sůl, pepř

1 špetka

sójová omáčka

1 PL

Postup přípravy:

Pohanku i červenou čočku propláchneme pod tekoucí vodou. Pohanku pak dáme vařit spolu s 1,5 hrnkem studené vody. Od chvíle varu ji vaříme 3 minuty a 20 minut pak necháme dojít pod pokličkou. Zvlášt přidáme také k čočce 1,5 hrnku studené vody a společně vaříme 2 minuty. Ihned slijeme. Červenou čočku není potřeba dopředu namáčet.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kuřecí stehna vaříme ve vodě asi 30 minut. Odstraníme kůži i kosti a libové maso přidáme do směsi pohanky s čočkou. Na másle osmažíme nastrouhanou petržel s mrkví a přidáme prolisoaný česnek. Ochutíme solí, pepřem, sójovou omáčkou a přidáme k ostatnímu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.11.2012 12:45| autor: ryckyi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist