Rizoto po římsku s bůčkem a rajčaty

Rajčata ponoříme na 10 sekund do vařící vody, oloupeme a drobně nakrájíme. Cibuli a bůček drobně nakrájíme, osmažíme na sádle, přidáme rajčata, sůl, pepř a dusíme, až omáčka zhoustne. Podle chuti osladíme. Mezitím uvaříme rýži v osolené vodě, měkkou scedíme a necháme dobře odkapat....

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Rizoto po římsku – zajímavá varianta , dělávám úplně jinak !

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda rizoto, ale bez hub…

    h
    Hoja

    zkusím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist