Řízky z vepřových jater
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Játra umyjeme a nakrájíme na plátky. Potom je obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance (klasický trojobal). Smažíme je po obou stranách do růžova.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Játra umyjeme a nakrájíme na plátky. Potom je obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance (klasický trojobal). Smažíme je po obou stranách do růžova.
A co s tou solí a pepřem?
Když píšeme postup,tak prosím pořádně!!!
Řízky z vepřových jater – to jsem nejedla ani nepamatuji
hmm… zajímavé
právě jsem je tento týden smažila ale jíst je musím sama
tohle je nejoblíbenější jídlo mojí nejlepší kamarádky
z vepřových jater jsou dobrota. Dělám je často.
Léta oblíbená pochoutka, s tatarskou omáčkou, brambor važený
z vepřových jater miluji i z hovězích jater dělám si je jen pro sebe
Také dělám, nejlepší jsou z divočáka. Doporučuji dvakrát obalit, tolik neprosakuje krev.
Řízky z vepřových jater – občas dělávám a považuji také za dobrotu, ale manžel dává řednost játrům na cibulce se sosíkem :-))))
Dělávám, velká dobrota, u nás je mají všichni rádi.