Řízky z vepřových jater

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Játra umyjeme a nakrájíme na plátky. Potom je obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance (klasický trojobal). Smažíme je po obou stranách do růžova.

Diskuze

12 komentářů

    ivan65

    A co s tou solí a pepřem?
    Když píšeme postup,tak prosím pořádně!!!

    x
    xxkouckaxx

    Řízky z vepřových jater – to jsem nejedla ani nepamatuji

    t
    Tecireg

    hmm… zajímavé

    b
    brontik

    právě jsem je tento týden smažila ale jíst je musím sama

    x
    xxkouckaxx

    tohle je nejoblíbenější jídlo mojí nejlepší kamarádky

    a
    aknela11

    z vepřových jater jsou dobrota. Dělám je často.

    o
    ostrowid

    Léta oblíbená pochoutka, s tatarskou omáčkou, brambor važený

    b
    brontik

    z vepřových jater miluji i z hovězích jater dělám si je jen pro sebe

    z
    Zuzana2403

    Také dělám, nejlepší jsou z divočáka. Doporučuji dvakrát obalit, tolik neprosakuje krev.

    Viky17

    Řízky z vepřových jater – občas dělávám a považuji také za dobrotu, ale manžel dává řednost játrům na cibulce se sosíkem :-))))

    l
    ladouch

    Dělávám, velká dobrota, u nás je mají všichni rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist