Řízky z vepřových jater

Suroviny

vepřová játra
500 g
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej na smažení
pepř
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Játra umyjeme a nakrájíme na plátky. Potom je obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance (klasický trojobal). Smažíme je po obou stranách do růžova.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2011 6:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist