Řízky v majonéze

Vše řádně promícháme a vyšleháme až vznikne nálevový lák. Řízky naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme a pak zalijeme lákem. Takto necháme řízky v lednici 3 – 5 hodin odležet. Nakonec pečeme na oleji jako obyčejné řízky.

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Bohužel spojení majonézy a sojové omáčky mě u řízků nějak neláká.

    x
    xxkouckaxx

    Řízky v majonéze – ta majonéza je asi pěkně nakřehčí !

    k
    krockovapavla

    Tyto řízky jsou opravdu vynikající a výborný.

    x
    xxkouckaxx

    tohle musím zkusit , myslím , že ta majonéza maso krásně nakřehčí !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist