rizky-352x198.jpg

Řízky trochu jinak

Vepřové řízky mírně osolíme, trošku opepříme a pokládáme do strouhanky, ve které je naklepeme tak, abychom do nich „vbouchali“ co nejvíc strouhanky (je lepší si řízky nejdřív trochu předklepat). Až není vidět maso, ale celý řízek je pokrytý strouhankou, obalíme...

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Neznám, dělám klasiku, ale asi vyzkouším.

    j
    jankac

    Tiež ich robievam, ale dusím to v panvici na sporáku a nedávam bujón.

    s
    sumka55

    taky řízky děláme, recept jsem poprvé slyšela od Zdeňka Trošky

    l
    ladouch

    My tomu říkáme obrácené řízky a jsou výborné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist