Řízek po švédsku

Suroviny

telecího masa
100 g
šunky
50 g
žampiony
2 ks
vejce
1 ks
hladká mouka, strouhanka
olej, sůl, pepř

Postup přípravy:

Na lžičce oleje osmahneme žampiony nakrájené na plátky, osolíme, opepříme, maličko podlijeme a udusíme. Pak nakrájíme nadrobno půl plátku šunky, přidáme lžíci rozkvedlaného vajíčka a prosmahneme společně. Telecí maso rozkrojíme na 2 tenké plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na jeden plátek masa dáme žampiónovou náplň, zakryjeme druhým plátkem, sepneme na obvodu párátky, obalíme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance a usmažíme na pánvi jen lehce potřené tukem. Podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2013 6:48| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist