Řízek po švédsku

Suroviny

telecího masa
100 g
šunky
50 g
žampiony
2 ks
vejce
1 ks
hladká mouka, strouhanka
olej, sůl, pepř

Postup přípravy:

Na lžičce oleje osmahneme žampiony nakrájené na plátky, osolíme, opepříme, maličko podlijeme a udusíme. Pak nakrájíme nadrobno půl plátku šunky, přidáme lžíci rozkvedlaného vajíčka a prosmahneme společně. Telecí maso rozkrojíme na 2 tenké plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na jeden plátek masa dáme žampiónovou náplň, zakryjeme druhým plátkem, sepneme na obvodu párátky, obalíme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance a usmažíme na pánvi jen lehce potřené tukem. Podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2013 6:48| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist