Restovaná kuřecí prsa s česnekem a bazalkou

Příprava marinády: Prolisovaný česnek vymícháme s olejem, nalijeme pomerančovou šťávu, dáme sojovou omáčku a bazalku, vše promícháme. Kuřecí prsa bez kůže rozřízneme na větší plátek, jemně naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme. Prsa naložíme do marinády a necháme přes noc v chladu marinovat. Druhý...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Restovaná jižanská prsa – olalá , tohle vypadá na skvělou pochoutku !

    k
    krockovapavla

    Výborné, ale trošku ostré jídlo…

    s
    stepanecka

    Šťáva z pomeranče a česnek?! Hrozná kombinace a sójová omáčka…!

    m
    Martinka92

    velmi lákavý recept…určitě vyzkouším 🙂

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá na velkou dobrotu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist