Ředkvičky s cibulkou a zelím
Cibulku nakrájíme nadrobno, ředkvičky cca na 3 mm plátky, zelí nakrájíme na kousíčky. Na vyšší pánvi – může být WOK – rozpustíme máslo, přidáme cibulku, jakmile zesklovatí, přidáme ředkvičky. Lehce podlijeme vodou. Osolíme. Přidáme mletý kmín, bazalku a petrželovou nať....
Bezva název, ale mám radši ředkvičky bez tepelné úpravy, víc si na nich pochutnám.
ředkvičky můžeme celá rodina baštit nahusto – zajímavý recept !
velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂
Dělám ředkvičky na způsob květákového mozečku, tuhle úpravu určitě zkusím.
přiznávám , že tepelně upravené ředkvičky jsem ještě nejedla
a lehký receptík. Určitě vvyzkouším a bude to dobrota