Ředkvičky s cibulkou a zelím

Cibulku nakrájíme nadrobno, ředkvičky cca na 3 mm plátky, zelí nakrájíme na kousíčky. Na vyšší pánvi – může být WOK – rozpustíme máslo, přidáme cibulku, jakmile zesklovatí, přidáme ředkvičky. Lehce podlijeme vodou. Osolíme. Přidáme mletý kmín, bazalku a petrželovou nať....

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Bezva název, ale mám radši ředkvičky bez tepelné úpravy, víc si na nich pochutnám.

    x
    xxkouckaxx

    ředkvičky můžeme celá rodina baštit nahusto – zajímavý recept !

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    l
    ladouch

    Dělám ředkvičky na způsob květákového mozečku, tuhle úpravu určitě zkusím.

    x
    xxkouckaxx

    přiznávám , že tepelně upravené ředkvičky jsem ještě nejedla

    a
    aknela11

    a lehký receptík. Určitě vvyzkouším a bude to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist