Ředkvičková smaženice s pažitkou

Suroviny

cibule
1 ks
ředkvičky
1 svazek
vejce
4-6 ks
olej
1 PL
sůl
pepř
pažitka

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme najemno pokrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájené ředkvičky a smažíme, dokud nezesklovatí. Potom vmícháme vejce, osolíme  a opepříme. Jakmile vajíčka zhoustnou, je smaženice hotová. Podáváme posypanou posekanou pažitkou a s chlebem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist