Salát ze špenátu s vejcem

Suroviny

špenátu
500 g
vejce
2 ks
oleje
3 PL
octa
1 PL
pepř, sůl

Postup přípravy:

Přebraný a opraný špenát povaříme ve slané vodě. Poté jej scedíme a nahrubo posekáme. Dáme do mísy a zalijeme zálivkou z octa, oleje, pepře a soli. Salát obložíme natvrdo vařenými vejci nakrájenými na kolečka nebo na čtvrtky.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist