Salát z rybího filé se zeleninou

Suroviny

rybí filé
500 g
sůl
citron
1 ks
olej
50 g
cibule
50 g
kořenová zelenina
150 g
zelená paprika
50 g
pepř
1 špetka
cukr
1 špetka
majonéza
150 g

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Filé nakrájejte na menší porce, osolte, zakapte citrónem a nechte chvíli odležet. Pak jej na oleji po obou stranách opečte. Opečené maso rozeberte na lístky, přidejte uvařenou, na nudličky nakrájenou mrkev, petržel a kousek syrového umletého celeru. Vše spojte majonézou, podle chuti dosolte, opepřete, okyselte a oslaďte. Nakonec do salátu vmíchejte na nudličky nakrájenou papriku, případně rajče.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.1.2012 10:06| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist