Chalupářský boršč

Suroviny

paprikové klobásy
200 g
uzené slaniny
100 g
brambor
200 g
cibule
100 g
rajčat
100 g
červené řepy
100 g
kysaného zelí
100 g
kořenové zeleniny
100 g
bílého jogurtu
150 g
bobkový list
nové koření
sůl

Postup přípravy:

Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. Podáváme s tmavým pečivem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.9.2013 12:53| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist