Česneková polévka s klobásou a zeleninou

Suroviny

mrkev
2 ks
petržel
1 ks
brambory
4 ks
cibule
1 ks
česnek
5 stroužků
masox
1 kostka
vejce
1 ks
klobása
1 ks
olej
2 PL
petrželová nať
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na kostičky nakrájenou mrkev, petržel, cibuli a klobásu orestujeme na oleji.
Přidáme nakrájené brambory a prolisovaný česnek. Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu a vaříme asi 15 minut.

Polévku dochutíme solí a pepřem, zamícháme do ní vejce a při podávání posypeme zelenou petrželkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.5.2012 6:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist