Marmeláda z pomerančů a jablek

Suroviny

pomeranč
15 ks
jablko
15 ks
cukr
1 kg
voda
1 l

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Z poloviny pomerančů okrájíme kůru, uvaříme do měkka a nakrájíme na podlouhlé kousky. Ostatní pomeranče nakrájíme jemně s kůrou, jen odstaníme jádra.

Stejně oloupeme jablka a po odstranění jaderníku nakrájíme na kousky.

Cukr svaříme s vodou, do toho dáme pomeranče podélně nakrájené a do měkka uvařené kousky kůry i jablka a vaříme nejméně 40 minut do stejnoměrně husté hmoty.

Můžeme je prolisovat a dáme na litrovou sklenici marmelády kávovou lžičku prášku do zavařenin.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.3.2012 8:40| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist