Lahodný šípkový likér

Suroviny

pískový cukr
250 g
přemrzlé šípky
1 kg
vodka
1 l
skořice
1 ks
pomerančová kůra
3 PL

Postup přípravy:

Z dobře omytých šípků odstraníme okvětí a stopky, vyndáme pecičky a dáme do karafy nebo do láhve.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Zalijeme vodkou, přidáme pomerančovou kůru a skořici. Necháme 3 týdny na tmavém místě. Občas protřepeme. Pak přefiltrujete přes gázu nebo filtr na kávu.

Svaříme cukr se 100 ml vody a studený sirup přilijeme k vodce. Necháme ještě 1 týden v chladu.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 19x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.10.2011 12:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist