rebarborovy-kolac.jpg

Rebarborový šlehačkový koláč

Vše našlehat a nalít na plech. Poklást oloupanou a spařenou revení, kterou lehce obalíme v cukru, aby nepropadla ke dnu. Navrch posypeme žmolenkou a dáme péct.

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    rebarborový koláč dělám kynutý, tenhle zkusím

    j
    jankac

    Rebarborové koláče sú výborné pre ich osviežujúcu chuť.

    p
    pavlinf

    Rebarbora je skvělá surovina,pěstujeme na zahrádce a při pečení se vždy hodí.

    v
    viki11

    Koláč je výborný. Určitě jej vyzkoušejte.

    l
    lucik21

    jednou jsem měla rebarborový koláč a zaujala mě ta chuť, tak snad se povede

    g
    glady

    Rebarborový šlehačkový koláč, Rebarboru si pamatuji jako dítě z babiččiny zahrádky. Jsem ráda že prožívá svou renesanci.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist